Om

Vad spelar tio sekunder per kilometer för roll om tusen år?

Den som skapat detta lopp är jag, Olle Svalander. Jag är en engagerad motionslöpare som tycker om att springa långt. Jag bor i Beddingestrand mitt på sydkusten och har sprungit längs dessa stigar många gånger. Jag är inte snabb, men jag är envis.

Jag har sprungit 42 maraton i rad från Timrå till Trelleborg, jag har sprungit genom Italien och runt halva Skåne. Jag har deltagit i massor av lopp och har huset fullt av sådana där medaljer jag inte vet vad jag ska göra med.

Efter många år, många mil och många lopp har jag mer och mer tappat sugen för att tävla i löpning. Jag älskar att springa långt, men jag tycker inte om att jämföra. Löpning ska vara fritt och roligt. Ensam eller med några goda vänner längs en lång väg i vacker natur utan press. Det är så jag vill ha min löpning. Men det ska ändå vara en utmaning. En dag är lagom, tycker jag.

Sydkusten ultra går på årets längsta dag. Det ger oss nästan 17 timmar att nå från Falsterbo i väster till det tusenåriga Ale stenar i öster. Vill du göra det en annan dag så var så god! Då får du kortare tid på dig mellan gryning och skymning. Lycka till.

Kontakt

Maila mig på sydkustenultra [at] gmail.com du vill vara med på Sydkusten Ultra eller om du vill springa själv och har några frågor.
Har du sprungit och vill ha din handgjorda 100% naturliga och nedbrytbara medalj? Kom förbi mitt hus i Lilla Beddinge eller skicka ett mail så kommer den med posten.
Glöm inte att skriva in ditt namn och en hälsning i Hall Of Fame.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close